محصولات پروتئین وی وی به تنهایی خود شامل پروتئین وی، لاکتوز، مواد معدنی و چربی میباشد.برای تولید مشتقات وی روشهای فیلتراسیون متنوع ای نظیر میکروفیلتراسیون و اولترافیتراسیون وجود دارد.بعد از اینکه پروتئین از محصول جدا شد با روشهایی آن را خشک کرده تا در اختیار شرکتهای مکمل سازی و دیگر شرکتها قرار گیرد.
وی ” در واقع به آب پنیر اشاره دارد که در طول فرایند انعقاد یا لختگی شیر تولید میشود.۲۰% پروتئین تشکیل دهنده شیر حیوانات از وی و ۸۰% مابقی آن کازیین میباشد.وی دارای اجزا متنوعی نظیر آلبومین و گلوبولین میباشد که بسته به محل ترشح آنها میتواند ترکیبات مختلفی را شامل شود.از آنجایی که اکثر ما مصرف کنندگان مواد لبنی تهیه شده از شیر دامها هستیم بیشترین پروتئین وی که ما هضم میکنیم آلفا لاکتالبومین و بتا لاکتوگلوبین هستند.
پروتئین وی یک منبع کامل پروتئین میباشد که دارای هر ۹ امینو اسید ضروری برای بدن میباشد.بر خلاف پروتئین کازیین پروتئین وی میتواند به سرعت داخل مایعات حل شود.این امر پایه و اساس تولید بسیاری از محصولات لبنی نظیر پنیر و خامه میباشد.برای مثال پروتئین وی طی فرآیندی اسیدی به واسطه ته نشینی پروتئین کازیین به دست میاید.زیرا که پروتئین کازیین در محلول دارای (pH) پایین قابل حل نمیباشد.خاصیت ژله مانند پنیر نیز به دلیل همین لخته شدن پروتئین کازیین میباشد اما با وجود جداسازی پروتئین وی از پنیر همچنان در محصول نهایی مقداری پروتئین وی یافت خواهد شد.مشابه بسیاری از تولیدات محصولات لبنی هضم شیر در بدن انسان نیز با جداسازی کازیین از وی توسط اسید معده شروع میشود.
محصولات پروتئین وی
وی به تنهایی خود شامل پروتئین وی، لاکتوز، مواد معدنی و چربی میباشد.برای تولید مشتقات وی روشهای فیلتراسیون متنوع ای نظیر میکروفیلتراسیون و اولترافیتراسیون وجود دارد.بعد از اینکه پروتئین از محصول جدا شد با روشهایی آن را خشک کرده تا در اختیار شرکتهای مکمل سازی و دیگر شرکتها قرار گیرد.
- نویسنده : خبرنگار عملیاتی ورزشی
- منبع خبر : Firesport.ir